Van der Horst Makelaars
Van der Horst Makelaars
Verkocht

Hoekwoning (Bouwnr. F3-04) 3862 Nijkerk

Omschrijving

Vanaf 9 december 2022 zijn deze 17 prachtige woningen in “HET SPAANSE LEGER FASE 4 ” beschikbaar voor inschrijving. Op de projectwebsite, spaanseleger.nl, zijn alle gegevens vermeld en te downloaden. Ook vindt u hier verdere uitleg met betrekking tot het verkoopproces. Inschrijven is vanaf nu mogelijk tot maandag 19 december 2022 12.00 uur.

“Het Spaanse Leger” een bijzondere wijk, dat mag gezegd worden. Het Spaanse Leger wordt een woonwijk voor de toekomst, waarbij de thema’s kind- en gezinsvriendelijk en duurzaam erg belangrijk zijn. Opvallend is het vele groen, waar kinderen heerlijk en veilig kunnen spelen. Het project biedt diverse woonmilieus en een hoge mate van sociale cohesie. Houdt u van rust en ruimte, dan is deze wijk uw ideale woonwijk.

De volgende woningtypes worden aangeboden:
2x Middenwoning koopsom € 395.000,– v.o.n.
4x Hoekwoningen koopsom vanaf € 500.000,– v.o.n.
6x Twee-onder-één-kapwoningen vanaf € 625.000,– v.o.n.
2x Comfortwoning vanaf € 535.000,– v.o.n.
3x (geschakelde) vrijstaande woningen vanaf € 845.000,– v.o.n.

Procedure:
Wij hopen natuurlijk dat u net zo enthousiast wordt van de woningen als wij en dat u belangstelling heeft voor één of meerdere bouwnummers. U kunt uw belangstelling vanaf nu tot maandag 19 december 2022 12.00 uur kenbaar maken door het inschrijfformulier op spaanseleger.nl te in te vullen.

Loting:
Indien er meerdere inschrijvers op één bouwnummer zijn, wordt door middel van loting (de eerste drie) op basis van de eerste voorkeur bepaald wie in aanmerking komt voor een kopersgesprek (de volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen speelt dus geen rol). Deze loting wordt verricht door de notaris. Indien er na loting nog enkele bouwnummers resteren, dan zullen deze bouwnummers door de makelaar(s) worden toegewezen aan de overgebleven inschrijvers. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de voorkeuren van de inschrijvers.

Algemene informatie:
Alle relevante informatie wordt op de project website gepresenteerd per bouwnummer en wij adviseren u (indien nodig) om alvast contact op te nemen met uw financieel adviseur om u financiële positie in kaart te brengen. Tevens gelden er voor deze woningen een zelfbewoningsplicht alsmede een antispeculatiebeding.

Omgeving:
Nijkerk is een prachtige stad in het hart van Nederland. Hier woont u midden in het land op een half uur rijden van de Randstad. Lekker dicht bij Amersfoort, Almere, ’t Gooi, Harderwijk en Apeldoorn. Ideaal als u er graag op uittrekt of voor het werk geregeld op pad moet.

Naast een uitstekend voorzieningenaanbod heeft Nijkerk nog veel meer te bieden. Van mooie winkels tot uitstekende horecagelegenheden, een rijk verenigingsleven en goede scholen. Wat Nijkerk nog aantrekkelijker maakt, is de prachtige omgeving. In en om Nijkerk vindt u avontuurlijke bossen, prachtige heides en polderweggetjes gesierd door knotwilgen. Recreatiegebied ‘Nieuw Hulckestein’ is erg populair bij watersporters.

Lees de volledige omschrijving
Wonen 122 m²
Inhoud 479 m³
Bouwjaar 2023
Kamers 3

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten en inhoud

Wonen
122 m²
Inhoud
479 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers ( slaapkamers)
Aantal woonlagen
1

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Bekijk alle kenmerken

Wij vinden uw
woongenot belangrijk

Daarom helpen wij u graag met helder en persoonlijk advies

Bel mij terug

Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring
© 2024 Webdesign Memorise Ede Memorise Ede