Van der Horst Makelaars
Van der Horst Makelaars

Ons kantoor

Allereerst dank dat u de moeite heeft genomen om eens een kijkje te nemen op onze site. Van der Horst Vastgoed Makelaars, is een actief en betrouwbaar kantoor dat opereert vanuit een monumentaal pand onder “De Grote Kerk” van Nijkerk. De makelaars van Van der Horst gaan voor heldere ideeën, moderne communicatie en vooral een vertrouwde sfeer door persoonlijk contact.

Mensen vergeten vaak dat hetgeen wat gekocht of verkocht moet worden het meest waardevol in materiële zin is. Daarom is een duidelijk plan van aanpak van wezenlijk belang.

Sinds 2013 is Van der Horst Makelaars aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Door dit lidmaatschap krijgt u de garantie dat u te maken heeft met een integer makelaarskantoor dat volledig op de hoogte is van de huidige markt.

Waarvoor kunt u bij ons terecht:

 

Aankoop van woning
Verkoop van woning
Taxaties
Gratis Waardebepaling
Beheer van onroerend goed

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op. Graag laten wij u kennis maken met ons kantoor, ons team van medewerkers staat voor u klaar. Medewerkers die zakelijk en enthousiast zijn, maar vooral medewerkers die weten wat er leeft. U kunt gewoon bij ons binnen lopen.

Wij vinden uw
woongenot belangrijk

Daarom helpen wij u graag met helder en persoonlijk advies

Bel mij terug

Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring
© 2024 Webdesign Memorise Ede Memorise Ede