Van der Horst Makelaars
Van der Horst Makelaars

Uw droomhuis kopen

Vindt uw thuis

Een droomhuis vinden is niet zomaar gepiept. Er zijn vaak meer kapers op de kust en soms moet u net even geluk hebben. Het is belangrijk om een goed beeld te hebben van uw droomhuis en of u bereid bent om te investeren in een woning. Soms is bijvoorbeeld de ligging van een woning ideaal, maar is er sprake van achterstallig onderhoud. Is deze woning dan een verstandige keuze? Het kan natuurlijk ook zijn dat u al een geschikte woning op het oog had, maar dat u te laat was het met uitbrengen van een bod. Wij weten maar al te goed met welke uitdagingen u te maken heeft. Laat ons dan het werk uit uw handen nemen en leg een zoekopdracht bij ons neer. Wij gaan vliegensvlug voor u op zoek en tonen u de woningen die matchen met uw wensen.

Eerlijk aankoopadvies

Als u eindelijk uw droomhuis heeft gevonden dan is het wel zo prettig dat u snel kunt schakelen en dat u weet waar u op moet letten bij de aankoop van een woning. Want u komt toch liever niet voor onverwachte financiële verrassingen te staan? Een beetje geluk aan uw zijde kunt u wel gebruiken, daarom bent u bij ons in goede handen als het gaat om de aankoop van uw droomhuis. Vanwege onze jarenlange ervaring in makelaarsland weten wij precies welke hobbels er moeten worden genomen om tot het gewenste resultaat te komen. Het resultaat is een droomhuis vinden waarin u zich helemaal thuis kunt voelen. Wij begeleiden u gedurende het hele aankooptraject en onderhandelen desgewenst namens u op het scherpst van de snede. Als partner denken we met u mee en vertellen u waar het op staat, zo weet u precies waar u aan toe bent.

Of u nu op zoek bent naar uw droomhuis of dat u al een huis op het oog heeft; kom vrijblijvend langs voor een kennismaking.

P.s. wist u al dat wij de lekkerste koffie uit Nijkerk en omstreken hebben?

Wij vinden uw
woongenot belangrijk

Daarom helpen wij u graag met helder en persoonlijk advies

Bel mij terug

Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring
© 2024 Webdesign Memorise Ede Memorise Ede