Van der Horst Makelaars
Van der Horst Makelaars

Vrijstaande woning 93727450f3b39c1c7e4556a3ddb0bf57ad58cb

Tekst hoofdpagina;

21 september 2023 start de verkoop van ‘HET SPAANSE LEGER – FASE 6!

‘Het Spaanse Leger’ een bijzondere wijk, dat mag gezegd worden. ‘Het Spaanse Leger’ wordt een woonwijk voor de toekomst, waarbij de thema’s kind- en gezinsvriendelijk en duurzaam erg belangrijk zijn. Het project biedt diverse woonmilieus en een hoge mate van sociale cohesie. Houdt u van rust en ruimte, dan is deze wijk uw ideale woonwijk! Het idee achter de woningbouw in het plan ‘Het Spaanse Leger’ is om een wijk te realiseren die opgebouwd is uit kleinere buurtjes (ook wel buurtschappen genoemd). Elk buurtje bestaat uit een relatief klein aantal woningen. Het stedenbouwkundig uitgangspunt voor de opbouw van de woningen zijn kappen met een lage goot.

Op de projectwebsite van het Spaanse Leger is alle verkoopinformatie te vinden en kunt u vanaf 21 september 2023 inschrijven op de woning die uw voorkeur heeft.

Inschrijven voor een woning kan alleen via de projectwebsite en is vanaf 21 september mogelijk tot en met donderdag 28 september 2023 12.00 uur.

Vervolgens zullen de woningen worden toegewezen en wordt u hiervan op de hoogte gebracht.
Wij adviseren u (indien nodig) om alvast contact op te nemen met uw financieel adviseur om uw financiële positie in kaart te brengen.

Er worden in totaal 36 woningen aangeboden:

13 middenwoningen
8 hoekwoningen
10 twee-onder-één-kapwoningen
4 comfortwoningen
1 vrijstaande woning

Voor al deze woningen geldt een zelfbewoningsplicht alsmede een antispeculatiebeding van drie jaar.

Omgeving

Nijkerk is een prachtige stad in het hart van Nederland. Hier woont u midden in het land op een half uur rijden van de Randstad. Lekker dicht bij Amersfoort, Almere, ’t Gooi, Harderwijk en Apeldoorn. Ideaal als u er graag op uittrekt of voor het werk geregeld op pad moet.

Naast een uitstekend voorzieningenaanbod heeft Nijkerk nog veel meer te bieden. Van mooie winkels tot uitstekende horecagelegenheden, een rijk verenigingsleven en goede scholen. Wat Nijkerk nog aantrekkelijker maakt, is de prachtige omgeving. In en om Nijkerk vindt u avontuurlijke bossen, prachtige heides en polderweggetjes gesierd door knotwilgen. Recreatiegebied ‘Nieuw Hulckestein’ is erg populair bij watersporters.

Interesse

Bij interesse kunt u contact opnemen met één van de verkopende makelaars om de mogelijkheden te bespreken.

Midden Nederland Makelaars 033 246 06 01 – Van der Horst Vastgoed Makelaars 033 246 40 50

Wij vinden uw
woongenot belangrijk

Daarom helpen wij u graag met helder en persoonlijk advies

Bel mij terug

Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring
© 2024 Webdesign Memorise Ede Memorise Ede