Van der Horst Makelaars
Van der Horst Makelaars
Verkocht

Vuurvlinder 25 3863 GN Nijkerk

Omschrijving

Wie zoekt naar een ruime starters- of gezinswoning, sfeervol en toch modern, is aan de Vuurvlinder op het juiste adres. Deze fijne hoekwoning beschikt over een ruime living met open keuken, vier goed bemeten slaapkamers, een heerlijke achtertuin met veranda en een berging, en is daarmee perfect geschikt voor een gezin. De woning werd in 2008 gebouwd en voldoet aan alle moderne (comfort-)eisen. Zo beschikt u over buitenzonwering, een zeer complete keukenuitrusting en een lichte badkamer met elektrische vloerverwarming en ligbad. Toch brengen elementen als een mooie houten vloer, paneeldeuren en glas in lood een sfeervolle uitstraling met zich mee.

U woont aan een rustige en groene straat met enkel bestemmingsverkeer. Het is een sociale buurt en voor de deur vindt u een speeltuin evenals voldoende parkeergelegenheid. Op korte afstand bevinden zich o.a. winkels, kinderopvang en basis- en middelbare scholen. Het centrum van Nijkerk is gemakkelijk per fiets bereikbaar, net als het centrum van Vathorst en de NS-stations Nijkerk en Vathorst. Via de A28 en A1 heeft u snel toegang tot omliggende steden.

Indeling van de woning
Begane grond:
U betreedt de woning via de hal met garderobe, meterkast en nette toiletruimte. De riante woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde en is heerlijk licht door grote raampartijen aan twee zijden. De begane grond is afgewerkt met een prachtige houten vloer. De L-vormige indeling maakt dat u gemakkelijke een aparte zit- en eetkamer kunt inrichten, en in de trapkast is een grote hoeveelheid bergruimte. Dubbele openslaande deuren geven toegang tot de tuin.
Aan de voorzijde bevindt zich de ruime open keuken, voorzien van een L-vormig keukenmeubel met stenen werkblad. Inbouwapparatuur betreft een vijfpits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koel-/vriescombinatie, allen van A-merken Bosch en Siemens. Via een grote raampartij kijkt u uit op de voortuin en het speeltuintje.

1e verdieping:
Hier treft u twee grote slaapkamers, elk met een nette laminaatvloer, radiator, grote raampartij en strak afgewerkte wanden. De kamer aan de achterzijde beschikt over een kastenwand met schuifdeuren over de volledige breedte. In de geheel betegelde badkamer, uitgerust met raampartij, spotverlichting, mechanische ventilatie en vloerverwarming, vindt u een designradiator, wandcloset, badkamermeubel met lades, wastafel en spiegelkast een heerlijk ligbad en hand- en regendouche met glazen wanden.

2e verdieping:
De overloop met spotverlichting is uitgerust met een aparte ruimte voor witgoedapparatuur en cv-installatie. Aangrenzend treft u twee slaapkamers, elk met mooie laminaatvloer, radiator, strak afgewerkte wanden en grote raampartijen. Op de zolder is een ruime berging aanwezig over de gehele breedte van de woning.

Buiten:
De voortuin is gelegen op het noordoosten. Aan de zuidwestzijde treft u de ruime achtertuin. Deze is grotendeels betegeld en beidt plaats voor een loungehoek in de zon, evenals een veranda over de volledige breedte aan de achterzijde. Zo kunt u de gehele dag kiezen tussen zon en schaduw, en kunt u ook bij regenachtig weer van de buitenlucht genieten. In de verhoogde plantenbakken is alle ruimte voor kleur. De geïsoleerde berging is bereikbaar via de straatzijde, en biedt plaats voor meerdere fietsen.

De bijzonderheden van deze woning
– Hoekwoning
– Vier slaapkamers
– Energielabel A
– Uitstekend onderhouden/instapklaar
– Zeer lichte woning
– Moderne open keuken
– Comfortabele badkamer
– Achtertuin op het zuiden met veranda
– Geïsoleerde berging aangrenzend
– Intergas cv-ketel uit 2008
– Woonoppervlakte: 99 m2
– Overige inpandige ruimte: 7 m2
– Inhoud: 408 m3
– Bouwjaar: 2008
– Schilderwerk: 2022

Lees de volledige omschrijving
Wonen 99 m²
Inhoud 408 m³
Perceel 143 m²
Bouwjaar 2008
kamers 5
slaapkamers 4

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
99 m²
Overige inpandige ruimte
7 m²
Perceel
143 m²
Inhoud
408 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, toilet, vloerverwarming, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3

Energie

Energielabel
A
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Nijkerk H 6566
Oppervlakte
143 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
60 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuidwest bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Aangebouwd steen

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Wij vinden uw
woongenot belangrijk

Daarom helpen wij u graag met helder en persoonlijk advies

Bel mij terug

Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring
© 2024 Webdesign Memorise Ede Memorise Ede