Van der Horst Makelaars
Van der Horst Makelaars
Verkocht

Zijdevlinder 2 3863 HT Nijkerk

Omschrijving

Uitzicht op het water, volop de ruimte, een royale woonkamer, veel natuurlijke lichtinval, ruim balkon en een gunstige ligging; dat zijn de kenmerken waardoor u ongetwijfeld verliefd wordt op deze keurig onderhouden en bijzondere maisonnette! Dankzij twee riante slaapkamers, een stijlvolle open keuken en een moderne badkamer, biedt deze woning u optimaal woongenot. De woning is instapklaar, dus dat wordt inpakken en genieten van uw nieuwe plek.
Deze maisonnette met eigen ingang op de begane grond, maakt deel uit van een modern appartementencomplex in de geliefde buurt ‘De Terrassen’ in de wijk Corlaer in Nijkerk. Deze buurt kenmerkt zich door de mooie stijl van bouw en de diversiteit aan woningen. De wijk is ruim opgezet met veel groen en waterpartijen. Het appartementencomplex staat aan de rand van de wijk en is op steenworp afstand van allerlei voorzieningen, zoals een supermarkt en diverse sportfaciliteiten (sportschool, sporthal en zwembad). De treinstations van Nijkerk en Amersfoort Vathorst bereikt u binnen 10 minuten fietsen. Ook ligt de woning gunstig ten opzichte van de verschillende uitvalswegen.

Indeling
Begane grond
Eigen opgang op de begane grond. Entree in ruime hal met meterkast, trapopgang naar boven en moderne toiletruimte met fontein. De doorgetrokken laminaatvloer naar de woonkamer, laat de vertrekken naadloos in elkaar overlopen en creëert een extra ruimtelijk effect. De riante en lichte woonkamer heeft niet alleen een heerlijk vrij uitzicht op het water, maar ook nog eens alle ruimte voor een comfortabele zithoek. U heeft van hieruit toegang tot het zonnige balkon en er is een praktische trapkast voor uw spullen. De woonkamer staat in open verbinding met de moderne keuken met eethoek. Qua design past de keuken perfect bij de rest van het interieur. Bovendien ontbreekt het u hier aan niets, er is een combimagnetron, koelkast, 4-pits gasstel, rvs-afzuigkap en volop bergruimte en kasten.

Eerste verdieping
Via de overloop heeft u toegang tot een royale slaapkamer met riante kastenwand en prachtig vrij uitzicht op het groen. Ook is er een ruime tweede slaapkamer die ook goed als werk-, hobby-, of studeerkamer gebruikt kan worden. Beide slaapkamers zijn voorzien van vaste vloerbedekking. Verder bevindt zich op deze verdieping de modern aangelegde badkamer met inloopdouche en een wastafelmeubel. Ook is er een praktische berging met de cv-installatie en aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Buiten
De woning beschikt over een riant balkon (ca. 14m²) met weids uitzicht op water en het omliggende groen. Omdat u hier op de hoek van het appartementencomplex woont, zit u hier heerlijk vrij. Dankzij de ligging op het zuidwesten is dit een zeer aangename plek om lekker buiten te zitten. Het absolute pluspunt is dat u hier kunt genieten van de ondergaande zon! De woning beschikt verder nog over een separate fietsenberging (ca. 5m²).

Deze woning is volledig geïsoleerd en heeft energielabel A.

Bijzonderheden
• Instapklare maisonnette op zeer geliefde locatie in Nijkerk
• Bouwjaar: 2012
• Woonoppervlakte: ca. 92m²
• Inhoud woning: 336m³
• 2 ruime slaapkamers
• Moderne keuken en badkamer
• Riant balkon (ca. 14m²) met weids uitzicht op het zuidwesten
• Eigen fietsenberging (ca. 5m²)
• Gezonde en actieve VvE
• Woning is volledig geïsoleerd en voorzien van energielabel A

Lees de volledige omschrijving
Wonen 92 m²
Inhoud 336 m³
Bouwjaar 2012
kamers 3
slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, maisonnette
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Ligging
Aan park, aan water, in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
92 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
14 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
336 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Inloopdouche, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Nijkerk H 6723
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceelnaam
Nijkerk H 6723
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Wij vinden uw
woongenot belangrijk

Daarom helpen wij u graag met helder en persoonlijk advies

Bel mij terug

Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring
© 2024 Webdesign Memorise Ede Memorise Ede