Van der Horst Makelaars
Van der Horst Makelaars
Verkocht

Jan Steenhof 14 3862 MD Nijkerk

Omschrijving

In de groene, kindvriendelijke wijk Strijland staat deze uitgebouwde woning met drie ruime slaapkamers en een zonnige tuin op het zuidwesten. In de straat is voldoende parkeergelegenheid en er komt alleen bestemmingsverkeer. Dankzij de uitbouw en de dakkapel heeft de woning meer ruimte dan de voorzijde doet vermoeden. Diverse scholen, een winkelcentrum, openbaar vervoer en het prachtige buitengebied zijn vlakbij waardoor dit een fijne woning is voor jong en oud.

Indeling:
Begane grond:
De woning heeft een sfeervolle hal met een grijze lambrisering, tapijt op de trap en een eikenhouten vloer. Deze vloer ligt niet alleen in de hal maar op nagenoeg de hele begane grond. Vanuit de hal loop je de meer dan 10 meter diepe woonkamer in die een mooie verdeling tussen het zit- en het eetgedeelte heeft. Onder de kast is een handige bergkast en achter een van de deuren is een portaal met de toiletruimte. Bij het eetgedeelte zijn de openslaande deuren naar de achtertuin. De keuken heeft een nette hoekopstelling in een landelijke stijl. Het aanrechtblad is van graniet en de tegels op de achterwand passen goed bij de stijl van deze keuken. Blikvanger is het grote 6-pits gasfornuis met oven en verder is alle benodigde apparatuur aanwezig. In de keuken is de deur naar een portaal van waaruit de tuin te bereiken is.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop zijn twee ruime slaapkamers en de badkamer te bereiken. De slaapkamer aan de achterzijde is meer dan 5.10 meter breed, heeft een brede dakkapel en een oppervlakte van maar liefst 15m2. Aan de voorzijde is de tweede slaapkamer van 13m2. Deze kamer is ingericht als hoofdslaapkamer en heeft een bijna 3 meter brede kastenwand met schuif-/spiegeldeuren.
De nette badkamer heeft een ruime douche, tweede toilet en een wastafelmeubel met spiegel. De blauwe mozaïektegels op de vloer zie je ook als tegelrand op de wanden.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap te bereiken overloop met een vlizotrap naar de bergvliering, de opstelling van de cv-ketel en de aansluiting voor de wasmachine. Het dakraam aan de achterzijde zorgt voor veel lichtinval op de overloop en in het trapgat.
Aansluitend is de derde slaapkamer met een nokhoogte van 3.21 meter, bergruimte in de schuinten van het dak en een dakraam aan de achterzijde. Op de overloop en in deze slaapkamer ligt een nette laminaatvloer.

Exterieur:
Vanuit de woonkamer en het portaal bij de keuken is de 12.50 meter diepe achtertuin op het zuidwesten te bereiken. Als erfafscheiding zijn houten schuttingen gebruikt en via de poort is de achtergelegen steeg te bereiken. De tuin is grotendeels bestraat en aan de fietsenberging is een overdekt terras gebouwd. Tegen de achtergevel hangt een brede zonwering waardoor je tijdens een zonnige dag in de schaduw kunt zitten. Dankzij de diepe voortuin met twee leibomen heb je in de woonkamer veel privacy. De bodem is bedekt met grind waardoor je weinig onderhoud hebt.

Bijzonderheden:
– Houten kozijnen, voorzien van isolatieglas;
– De woning heeft dak- en spouwmuurisolatie;
– Verwarming en warm water via een HR-ketel (Nefit Ecomline);
– Uitbouw aan de achterzijde;
– Drie ruime slaapkamers;
– Zonnige tuin op het zuidwesten.
Kenmerken:
– Bouwjaar: 1982
– Woonoppervlakte: 107m2
– Perceeloppervlakte: 139m2
– Inhoud: 367m3

Lees de volledige omschrijving
Wonen 107 m²
Inhoud 367 m³
Perceel 139 m²
Bouwjaar 1982
kamers 4
slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982
Soort dak
Pannen
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
107 m²
Externe bergruimte
7 m²
Perceel
139 m²
Inhoud
367 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
3

Energie

Energielabel
C
Verwarming
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Nijkerk M 508
Oppervlakte
139 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
75 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuidwest

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Wij vinden uw
woongenot belangrijk

Daarom helpen wij u graag met helder en persoonlijk advies

Bel mij terug

Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring
© 2024 Webdesign Memorise Ede Memorise Ede